Juli favoriter 2014 <3

Hejsan! Som Tilde berättade så var vi ju i Täcy idag! Vi hade riktigt roligt och jag har hittat några saker som jag är riktigt nöjd med. Men nu kommer mina juli favoriter. :)
 
Första kategorin är hudvård: Först så är det en Neutrogena cream wash som jag bara älskar! Man känner sig så fräsh med den. Sen är det en clearasil toner,  när man använder den på en pad ser man verkligen hur mycket smuts det är kvar efter att man tvättat ansiktet. Så braa ♥ Sista saken är luch läppskrubb i popcorn som verkligen gör vad den ska göra. :))
 
Nästa kategori är kroppsvård: Först en deo som bara är en vanlig deo. En hand kräm från TBS som är sååå braaa. En body butter som återfuktar kroppen så gudomligt. Sen en shower gel som verkligen tvättar kroppen riktigt bra. <3
 
Nästa kategori är hårvård: Där har jag först en tangle teezer som borstar ut håret sååå lätt utan att det gör ont;) Sen ett oliv balsamspray som jag älskar. Det är mitt andra eller tredje. :))
 
 Nästa kategori är skönhet: Först är det min the pore fessional. Den är såå bra så jag vill jätte gärna köpa den stora! Sen är det mitt revlon lip butter som jag fick av Linnea. Så fin färg, love it! Sist det här lip balmet från Nivea som återfuktar skiiit bra. :D
 
 
Nästa kategoiri är nagelvård: Först ett vitt nagellack som är helt okej från ztiz. Sen ett base and topcoat från Essie som är riktigt bra. En vanlig nagellacksbortagning. Till sist ett quick dry från h&m som funkar helt okej. 
 
Nästa kategori är doft: Då är båda från victoria's secret. Jag vill liksom inte använda parfym på sommaren när det är sol. Men dofterna är såååå goooda. 
 
Nästa kategori är musik: Då är det två låtar jag lyssnat på riktigt mycket. Dom är så bra. Sen även många såna toplist låtar på spotify också! :))
Sista kategorin är serier/filmer: Då är det två serier. Pretty Little Liars som jag älskar! Har sett alla som kommit ut just nu. Sen är det Gossip Girl som jag har sett klart. Se den serien, den är helt grymt bäst! <33
Sen film så är det The fault in our stars som jag såg på bio med Linnea. En sjukt grym film! :)<3
 
Hoppast att ni gillade inlägget!! Puss //Linn. <33 ps: det blev ganska långt..