Löördag

Hejsan. Förlåt att det inte blir mycket inlägg men ibland orkar jag bara inte. Jag tänker liksom "nu ska jag göra ett inlägg" blir det ett inlägg? Nej det blir det inte eftersom jag orkar inte. Men jag ska försöka göra något varje dag. :)
Jag tänkte berätta vad jag gjorde igår och lite idag.
 
Igår i skolan hade vi Sv, Idrott, Utvärdering och engelska. I svenskan har vi ett tidningstema typ. Vi är i grupp och så ska vi göra en tidning. Jag gör ett reportage just nu. På idrotten är det så att vi får hålla egen lektion och en i min klass hade lektion igår. Vi körde kull, musikboll och duschboll. På utvärderingen utvärderade vi No temat. På engelskan hade vi glosförhör, jag fick alla rätt. På slutet dansade vi macarena. Vi slutar nästan varje fredag med macarena! Haha, jag har en galen klass och galna lärare. 
 
Sen var jag med Tilde och Linnea. Vi kollade på tv typ haha. Sedan åkte Linnea och red. Jag, min brorsa, Linnea och Linneas syster skulle äta middag tsm för att våra föräldrar var inne i Stockholm. Vi åt middag vid halv 9. Sedan kvart över 9 skulle Tilde gå hem för hon var med när vi åt och så. 
Jag, Linnea och hennes syster gick till Linnea. Vi kollade på film och åt snacks. Jag var hos henne till typ halv 1 för sen kom våra föräldrar. Jag och Linnea bor grannar. Jag kom hem och gick och la mig i min säng och höll på med mobilen till typ 1- halv2. 
 
Idag så vaknade jag kvart över 9. Sedan åt jag frukost och nu sitter jag bara vid datorn. Vet inte vad jag ska göra idag. :s
 
Imorgon är första december, taggad. Vill öppna första luckorna i mina kalendrar. Nästa vecka på torsdag åker ju jag till London och jag vet inte om jag kan blogga där. Jag hoppas det. Det ska bli så kul att åka dit och det är fösta gången för mig!! Längtar så mycket fast det är inte lika bra för vi har eng-glosor till fredag nästa vecka men jag ska nog göra föhör på onsdagen istället eftersom jag är ju borta på fredagen. 
 
Det blev ett långt inlägg och jag hoppas att ni orkar läsa haha. ;)
//Linn